Onze unieke 360˚ aanpak

Onze 360˚ aanpak is innovatief en eenvoudig: alles draait om jou. Want jij verdient geen mensen die zich alleen inzetten om ‘geld’ te innen bij de verzekeraar. Wij helpen jou je leven weer op de rit te krijgen! Voor jouw herstel is geld nodig. Maar voor jouw herstel is ook een partner nodig die zaken voor jou uit handen neemt. Wij zijn de partner die met jou meedenkt, dat jij de handvatten krijgt om je leven weer op de rit te krijgen. Denk aan de benodigde financiële middelen voor coaching, educatie, aanpassingen in je huis, aan je auto enzovoorts: wij helpen jou je leven weer op te pakken.

Pak je vrijheid terug

Vrijheid is jou alles waard. Jij pakt je vrijheid na een ongeval alleen terug als het voor jou best mogelijke resultaat wordt gerealiseerd op juridisch en praktisch vlak. Dat je niet altijd zin, tijd of de geestelijke ruimte hebt om over dingen na te denken begrijpen wij goed. Maar wij kijken met jou waar jij naartoe wilt, wat jij wilt bereiken. Samen zoeken wij uit wat ‘weer vrij zijn’ voor jou betekent. Jouw vrijheid – dat bereiken, daar gaan wij samen voor.

Neem jij contact met ons op via onderstaand formulier? Binnen een (werk)dag hoor jij van ons. Wij kunnen jou ook bellen. Laat je dan je telefoonnummer en beste beltijdstip achter?


Letselschade

Heb jij een ongeval gehad? Lees hoe wij jou helpen…

Materiële schade?

Kapotte spullen? Lees hoe wij je kunnen helpen om…

Immateriële schade

Heb jij immateriële schade? Lees hoe wij kunnen…

Voorbeeldbrieven

Zelf je schade verhalen? Gebruik onze gratis…

Strijdlustige werkwijze

Het eerste gesprek is gratis. Soms is de aansprakelijkheid direct duidelijk, soms kost het meer tijd en inspanning. Als aansprakelijkheid wordt erkend, brengen wij jouw schadeposten scherp in beeld. Een schaderapport volgt, waarmee wij een tussentijdse bevoorschotting voor jou aanvragen: je hebt wel geld nodig! Wij strijden voor jou zolang als nodig. Wat als de onderhandelingen spaak lopen? Soms is mediation een oplossing. Soms de rechter. Maar wij ronden pas af als jij je daar goed bij voelt.

Zijn wij jouw partner?

Zoals je begrijpt: het is handig een partner te hebben die jou helpt bij jouw herstel. De Strijders strijdt voor jou om het voor jou beste resultaat te halen op juridisch, financieel en persoonlijk vlak. Wat wil jij bereiken in jouw nieuwe situatie? Wij denken graag met jou mee: “De kwaliteit van je leven hangt niet zozeer af van wat er met je gebeurt, want daar kun je niet zoveel aan doen. Maar die kwaliteit hangt wel af van hoe je op die gebeurtenis reageert, daar kun je alles aan doen.” Soms kun je het gewoon niet alleen.

Wat kost onze hulp?

Onze hulp kost in de meeste gevallen helemaal niets! Hoe dat kan? Onze kosten zijn een direct gevolg van de situatie waarin jij letselschade hebt opgelopen: jouw schade moet worden vergoed door de aansprakelijke partij. Het addertje? Er moet wel een aansprakelijke partij zijn. Anders kunnen wij jouw schade niet verhalen. Wat als onze diensten niet (helemaal) worden vergoed? Wij laten jou dat direct weten, zodat jij kunt terugvallen op de afspraken die wij samen hebben gemaakt.

Wacht niet langer: laat ons voor jou de strijd aangaan. Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op!