Letselschade, hoe krijg je waar je recht op hebt?

Heb jij letselschade? Je hebt allemaal vragen: heb je recht op een schadevergoeding? Hoe hoog kan die vergoeding oplopen? Wat krijg je vergoed? Het is veel uitzoekwerk om te achterhalen waar je recht op hebt. Wij kunnen jou helpen: De Strijders is gespecialiseerd in juridisch advies bij letselschade en bij de afwikkeling van letselschade. Wij nemen je alle juridische en praktische beslommeringen uit handen, zodat jij je kunt concentreren op jouw herstel.letselschadetest

Strijdlustige aanpak

Wij werken met een duidelijk strijdplan. Geen verrassingen: jij weet wat we voor je doen en op welk moment we dat doen.

  • Gratis kennismakingsgesprek en het maken van een strijdplan
  • Wederpartij wordt door ons aansprakelijk gesteld
  • Vaststellen van jouw schade en maken van schaderapport 
  • Aanvragen van tussentijdse gelden voor jou bij de verzekeraar
  • Definitieve schadevergoeding vaststellen
  • Afronding (eventueel via mediator of rechter).

Neem jij contact met ons op via onderstaand formulier? Binnen een (werk)dag hoor jij van ons. Wij kunnen jou ook bellen. Laat je dan je telefoonnummer en beste beltijdstip achter?


Onze 360˚ aanpak

Jouw herstel centraal! Lees hier meer over onze…

Materiële schade

Kapotte spullen? Lees hoe wij je kunnen helpen om…

Immateriële schade

Heb jij immateriële schade? Lees hoe wij kunnen…

Voorbeeldbrieven

Zelf je schade verhalen? Gebruik onze gratis…

Strijdlustige werkwijze

Het eerste gesprek is gratis. Soms is de aansprakelijkheid direct duidelijk, soms kost het meer tijd en inspanning. Als aansprakelijkheid wordt erkend, brengen wij jouw schadeposten scherp in beeld. Een schaderapport volgt, waarmee wij een tussentijdse bevoorschotting voor jou aanvragen: je hebt wel geld nodig! Wij strijden voor jou zolang als nodig. Wat als de onderhandelingen spaak lopen? Soms is mediation een oplossing. Soms de rechter. Maar wij ronden pas af als jij je daar goed bij voelt.

Zijn wij jouw partner?

Zoals je begrijpt: het is handig een partner te hebben die jou helpt bij jouw herstel. De Strijders strijdt voor jou om het voor jou beste resultaat te halen op juridisch, financieel en persoonlijk vlak. Wat wil jij bereiken in jouw nieuwe situatie? Wij denken graag met jou mee: “De kwaliteit van je leven hangt niet zozeer af van wat er met je gebeurt, want daar kun je niet zoveel aan doen. Maar die kwaliteit hangt wel af van hoe je op die gebeurtenis reageert, daar kun je alles aan doen.” Soms kun je het gewoon niet alleen.

Wat kost onze hulp?

Onze hulp kost in de meeste gevallen helemaal niets! Hoe dat kan? Onze kosten zijn een direct gevolg van de situatie waarin jij letselschade hebt opgelopen: jouw schade moet worden vergoed door de aansprakelijke partij. Het addertje? Er moet wel een aansprakelijke partij zijn. Anders kunnen wij jouw schade niet verhalen. Wat als onze diensten niet (helemaal) worden vergoed? Wij laten jou dat direct weten, zodat jij kunt terugvallen op de afspraken die wij samen hebben gemaakt.

Wacht niet langer: laat ons voor jou de strijd aangaan. Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op!