Materiële schade, hoe krijg je waar je recht op hebt?

Heb jij materiële schade na een ongeluk en wil je weten of je recht hebt op een vergoeding? En zoja, hoeveel dan? Vaak is het een hoop gedoe en uitzoekwerk om te achterhalen waar je recht op hebt. Daarbij kunnen wij je helpen. De Strijders is  gespecialiseerd in juridisch advies en hulp bij afwikkeling van materiële schade. Wij nemen je alle beslommeringen, zowel juridisch als praktisch, uit handen waardoor jij je kunt focussen op leuke dingen!

letselschadetest

Strijdlustige aanpak

Wij werken met een duidelijk strijdplan. Geen verrassingen: jij weet wat we voor je doen en op welk moment we dat doen.

  • Gratis kennismakingsgesprek en het maken van een strijdplan
  • Wederpartij wordt door ons aansprakelijk gesteld
  • Vaststellen van jouw schade en maken van schaderapport 
  • Aanvragen van tussentijdse gelden voor jou bij de verzekeraar
  • Definitieve schadevergoeding vaststellen
  • Afronding (eventueel via mediator of rechter).

Neem jij contact met ons op via onderstaand formulier? Binnen een (werk)dag hoor jij van ons. Wij kunnen jou ook bellen. Laat je dan je telefoonnummer en beste beltijdstip achter?


Onze 360˚ aanpak

Jouw herstel centraal! Lees hier meer over onze…

Letselschade

Heb jij een ongeval gehad? Lees hoe wij jou helpen…

Immateriële schade

Heb jij immateriële schade? Lees hoe wij kunnen…

Voorbeeldbrieven

Zelf je schade verhalen? Gebruik onze gratis…

Strijdlustige werkwijze

Het eerste gesprek is altijd gratis. Soms is de aansprakelijkheid direct duidelijk, soms kost het meer tijd. Dan maken wij een strijdplan. Helaas is niet met 100% zekerheid te zeggen of de wederpartij de schadevergoeding volledig uitbetaald: als de tegenpartij 50% aansprakelijkheid erkent, krijg jij voor 50% een schadevergoeding. Bij eigen schuld is de schadevergoeding naar rato. Is er geen tegenpartij, dan kunnen wij uitzoeken of jouw schade kan  worden verhaald op het Waarborgfonds.

Zijn wij jouw partner?

Zoals je begrijpt: het is handig een partner te hebben die jou helpt bij jouw herstel. De Strijders strijdt voor jou om het voor jou beste resultaat te halen op juridisch, financieel en persoonlijk vlak. Wat wil jij bereiken in jouw nieuwe situatie? Wij denken graag met jou mee: “De kwaliteit van je leven hangt niet zozeer af van wat er met je gebeurt, want daar kun je niet zoveel aan doen. Maar die kwaliteit hangt wel af van hoe je op die gebeurtenis reageert, daar kun je alles aan doen.” Soms kun je het gewoon niet alleen.

Wat kost onze hulp?

Bij ons is het vooraf altijd duidelijk wat de kosten en risico’s zijn. Want transparantie in de kosten én in de risico’s is belangrijk.  Soms kosten wij bij het verhalen van jouw materiële schade meer dan dat wij jou opleveren of soms zit je in een grijs gebied: dat zullen wij dan tegen jou zeggen. Je maakt dan zelf de keus. Wij werken met pakketten waarvan het bedrag varieert tussen de € 484,00 en € 2.904,00 inclusief btw. Voor die prijs krijg jij totale ontzorging! Zo kost het jou geen kostbare uitjes met vrienden, frustratie of vrije tijd.

Wacht niet langer: laat ons voor jou de strijd aangaan. Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op!