Zelf aansprakelijk stellen: voorbeeldbrief

Op deze pagina download je een gratis voorbeeldbrief aansprakelijk stellen. Denk aan het aansprakelijk stellen bij de onrechtmatige daad, bij de eigenaar van een dier of bij de ouder van een kind. Door jouw onderwerp te kiezen heb jij zo die voorbeeldbrief aansprakelijkheid stellen in jouw bezit. Let op dat jij zelf verantwoordelijk bent voor de inhoud van de brief! Wil je toch het zekere voor het onzekere? Je kunt voor € 99,00 één op maat geschreven aansprakelijkstelling aanschaffen. Je kunt ons ook jouw zaak laten inschatten, waarna wij jouw claim uit handen nemen.

Neem je liever geen risico? Laat ons voor jou de brief schrijven. Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op!


Onze 360˚ aanpak

Jouw herstel centraal! Lees hier meer over onze…

Materiële schade

Kapotte spullen? Lees hoe wij je kunnen helpen om…

Immateriële schade

Heb jij immateriële schade? Lees hoe wij kunnen…

Letselschade

Heb jij een ongeval gehad? Lees hoe wij jou helpen…

Do it yourself

Je stelt de wederpartij schriftelijk en aangetekend aansprakelijk. De punten waar je op moet letten zijn:

  • naam en adresgegevens van de wederpartij;
  • jouw naam en adresgegevens;
  • datum van de aansprakelijkstelling;
  • datum en beschrijving ongeval;
  • beschrijving letsel /schade;
  • relevant wetsartikel;
  • eventueel het tegengaan van de verjaring.

Toch hulp nodig?

Twijfel jij of je er slim aan doet om zelf een brief voor de bij letselschade te schrijven? Dat snappen wij. Juridisch komt het aansprakelijk stellen voor letselschade nogal precies. Als er fouten in jouw aansprakelijkstelling staan, dan kunnen die fouten leiden tot afwijzing van aansprakelijkheid. Zeker als de zaak bij de rechter komt. Dat is niet handig. Liever het zekere voor het onzekere? Wij van De Strijders schrijven jouw aansprakelijkstelling voor € 99,00- inclusief btw.

Wat kost onze hulp?

Je kunt voor € 99,00 één op maat geschreven aansprakelijkstelling aanschaffen. Je kunt ons ook jouw zaak laten inschatten, waarna wij jouw claim uit handen nemen. Dan betaal je meestal helemaal niets: onze kosten zijn een direct gevolg van de situatie waarin jij letselschade hebt opgelopen. Het addertje? Er moet wel een aansprakelijke partij zijn, anders kunnen wij jouw schade niet verhalen. Als onze diensten niet (helemaal) worden vergoed val je terug op de afspraken die wij samen hebben gemaakt.

Neem geen risico: laat ons voor jou de brief schrijven. Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op!